A kezelésről

A dohányzás leszoktatás kezelésről:

dohányzás leszoktatás

A DOHÁNYZÁS LESZOKTATÁS FOLYAMATA:

A dohányzás leszoktatás kezelés előtt legalább 2 órával nem szabad dohányozni. Ennyi idő alatt a szervezetében a gép által érzékelhető nikotinszint csökkenés megy végbe.
Tehát első lépésként a gép megméri az Ön nikotinszegény állapotát.
Ezután a mérés után Önnek el kell szívnia az UTOLSÓ cigarettáját. Ekkor a szervezete ismét telítődik nikotinnal, amit a gép érzékel. A nikotinszegény és a nikotinnal telített állapot rezgéseinek különbsége alapján tudja a biorezonancia gép elindítani az Ön szervezetében a méregtelenítő folyamatot.

JÓTANÁCSOK

Na az van bőven……Persze mindenki habitusának megfelelően választhatja ki, hogy mi a számára jó, a betartható. Van akinek úgy sikerült leszokni, hogy minden egyes szál cigit el kellett távolítani a környezetéből. Volt olyan, akinek kifejezett biztonságot az nyújtott, ha mindig volt nála egy csomag cigi. Egy biztos, hogy a biorezonanciás dohányzás leszoktatás után sokat kell inni. Hm… Mármint vizet és vizet, és nem alkoholt! Higgyék el, úgy a legkönnyebb!
Érdemes már előre kitalálni, hogy a cigire szánt pénzt mire fogja költeni. Szívemből kívánom, hogy valami kellemes dologra költhesse, mert akkor biztos örömmel tölti el. Ha azért kell leszoknia, hogy a rezsit kipótolja, vagy a hitelét törleszteni tudja, akkor a leszokással egy még nagyobb kincset kapott. Ezt úgy hívják, hogy biztonság. Hiszen az anyagi biztonsága felé nyitotta meg az utat. Ez egy kivételes dolog.

UTÁNKÖVETÉS

A biorezonanciás dohányzás leszoktatás kezelés után – amennyiben hozzájárul –  és úgy érzi, hogy szüksége van rá, biztató, támogató levélsorozatot küldünk Önnek. Nem engedjük el a kezét. Még pár hétig speciális, hatásos tanácsokkal “bombázzuk”. A kezelésen átesett páciensek nagyon hálásak ezért. Nagyon fontos, hogy a kezelés után is tudjon tanácsot kérni, ha esetleg megakadna. ‘Fogjuk a kezét’ és nagyon szeretjük, ha ez egy interaktív kapcsolat. Szeretjük tudni, hogy ki hol tart, hogy bármikor segíteni tudjunk. Nem tolakodni akarunk, csak egy segítséget, kapaszkodót nyújtani annak, akinek nehezebben megy a leszokás, és ezt igényli.