ELŐKÉSZÜLETEK

Az előkészületek nem különlegesek. Egyedül az fontos, hogy a

Kezelés előtt 2 órával már nem szabad dohányozni!

előkészületek

Ha ezt nem sikerül betartani, akkor az egész kezelés értelmetlenné válik. Ekkor ugyanis az Ön nikotinnal telített állapotát tekinti a gép nikotinszegénynek, és lényegesen enyhébb méregtelenítő folyamatot indít be.
Ezt tekintheti pénzkidobásnak is.


Miért nem cigizhetek a kezelés előtt? Azért, mert ehhez a biorezonanciás kezeléshez elengedhetetlen egy 2 órás nikotinmentes állapot.

Mit vigyek magammal? Kérem hozzon magával egy szál cigarettát, lehetőleg olyat vagy erősebbet, mint amit általában szívni szokott.

Mit ne vigyek magammal? Kérem a hölgyeket, hogy ne harisnyanadrágban jöjjenek, mert a bokákat a kezelés során szabaddá kell tenni.

Mit vigyek még magammal? 1 üveg szénsavmentes vizet. A csapvíz is megfelelő.

Miért kell annyi vizet innom? Talán a méregtelenítés miatt? Igen. Már megint az a sokat emlegetett méregtelenítés…… igen, már megint az! A sok folyadék fogyasztása elősegíti a gyorsabb méregtelenítő funkciót. A veséken keresztül, a vizelettel távoznak a méreganyagok, amik a  cigarettában vannak. Van ám sok! A jól ismert nikotinon és kátrányon kívül még majdnem 600 féle nemkívánatos anyag keseríti meg a dohányos életét. Igen, ezek között idegméreg is van. Sőt egyre több olyan speciális anyag is, ami a függőséget okozza. Kapaszkodjon meg! Ön nemcsak a nikotintól függ, hanem egy csomó olyan szertől is, aminek még a nevét se tudjuk. A biorezonanciás dohányzásról leszoktató kezelés egy méregtelenítő folyamatot fog elindítani a szervezetében, ezért nagyon fontos, hogy már közvetlenül a kezelés után kezdje meg a a folyadékivást. A kezelés után sokkal gyakrabban lesz szomjas, és sokkal többet fog inni, mint a leszokás előtti időszakban. Ez jó hír mindazoknak, akik egyébként keveset isznak és szeretnék megnövelni a vízfogyasztásukat.

AKAROM, AKAROM… MEG TUDOM CSINÁLNI!

Oké!! és még mi szükséges ahhoz hogy leszokjak? A legfontosabbat még nem említettem. Ez az ELHATÁROZÁS és AKARAT. Ezek nélkül nem megy semmi. Hogyan is tudnánk úgy bele kezdeni valamibe, majd végig is csinálni azt, ha nem határozzuk el?

AZ ELŐKÉSZÜLETEK ÖSSZEFOGLALVA:

1. ELHATÁROZÁS ÉS AKARAT
2. A KEZELÉS ELŐTT 2 ÓRÁS NIKOTIN MENTES ÁLLAPOT
3. 1 SZÁL CIGARETTA (a “búcsú cigi”)
4. VÍZ (kb. fél liternyi)

Előkészületek otthon:
– Az összes hamutartó, cigaretta, öngyújtó eltávolítása otthonunkból vagy ahol cigizni szoktunk.
– Egy kis átrendezés: amennyiben van módunk átrendezni azt a helyet ahol dohányozni szoktunk, rendezzük át! Persze ezt lehet a leszoktatás, leszokás után is. Valószínű, hogy akkor sokkal könnyebben megy, mert  rengeteg energiánk és szabadidőnk lesz.
– Készítsen be olyan ételeket, amiket szere, és alacsony kalória tartalmúak, mert ezekre szüksége lesz.
– Kérje meg családtagjait vagy azokat akikkel együtt él, hogy lehetőleg ne Ön előtt dohányozzanak, és ne is kínálják meg cigivel a leszoktatás után
– Ez csak óvintézkedés, mert a biorezonanciás kezelés után zavarni fogja a cigi-füst, undorodni fog tőle.

Mi történik a kezelés alatt?